Narudžba majiciPoštovani članovi,
kako opet ima zainteresovanih članova za majice sa znakom foruma ponovo otvaram narudžbinu za iste.
Cena majice po komadu je 300,00 RSD u šta je uračunato pakovanje majica. Poštarinu za majice plaća naručilac a plaćanje, majici i poštarine, se vrši unapred i to nakon dogovora samnom.
Na tu cenu se dodaje cena otpreme preporučenog pisma koja iznosi 132,00 RSD. Mogu poslati i vozom ili doneti lično ako ima više komada. To je već stvar dogovora nakon porudžbine.
Cena se sastoji od:___cene po stopi mase:__88,00 RSD
_________________________poštarine____: 22,00 RSD
_________________________povratnice___: 22,00 RSD
----------------------------ukupno.........: 132,00 RSD po paketu do težine 1,000 gr.
Novac se meni šalje poštom preko poštanske uputnice, ako je bez poštarine, što po jednoj majici iznosi 342,00 RSD, od čega je:
---iznos uplate: 300,00 RSD
---poštarina--:__20,00 RSD
---uputnica--:___22,00 RSD
---ukupno_____342,00 RSD. Oko slanja para se dogovaramo preko pp, jer su potrebni moji podaci, i to nakon zatvaranja narudžbina!
Cena jedne majice, sa poštarinom, izađe 474,00 RSD. Za dve ili više majica, cena se ne duplira i ne truplira nego zavisi od PTT troškova!
http://www.posta.co.yu/kalkulator.aspDa bi ova cena bila ispunjena potrebno je ukupno 30 komada naručenih majica. U slučaju manjeg broja moram se dogovoriti sa štamparijom.
U ponudi su samo bele i crne majice sa sivom štampom svih veličina. Svi zainteresovani me mogu kontaktirati preko pp.
Ponuda na pp je otvorena do 13.12.2009. godine.Logo i približan izgled majice su dati na sledećim slikama, s tim što će i napred biti logo iste veličine kao na leđima ili duplo manji. Neće biti mali logo u levom uglu!
Prikačeni fajl:
railserbia logo za majice.jpg
Prikačeni fajl:
Blank Tshirt sa logom napred 800x600.jpg
Prikačeni fajl:
Blank Tshirt sa logom 800x600.jpg